Pædagogisk Vikarbureau

Akut-Hjælp er et sundhedsfagligt og pædagogisk vikarbureau, der henvender sig til sundhedsvæsenet og formidler kontakt mellem kunder og vikarer. Vi har eksisteret siden 2008, og vi dækker vagter ved plejehjem, hjemmeplejen, bosteder, den udkørende sociale støtte samt psykiatriske institutioner i region Sjælland.

Et tillidsvækkende pædagogisk vikarbureau til hele sundhedssektoren

Kompetencer

Vi fungerer som psykiatriske, sociale, udekørende støtteteam, der hjælper med bl.a. sygeplejefaglige opgaver og pædagogiske støttesamtaler. 

Faglighed

Som et pædagogisk vikarbureau, består vi udelukkende af kompetente medarbejdere med høj faglighed, bl.a. sygeplejersker og pædagoger. 

Specialisering

Vi specialiserer os i akutte vagter, hvor vi gennem årene har skabt os en stabil kundekreds. Vi er også kompetente til forudbestilte vagter. 

Dokumentation

Når vi ansætter vikarer, sørger vi altid for, at der er dokumentation for uddannelse samt ren straffeattest og børneattest. 

Enkeltmandsprojekter

Vi tilbyder døgnbemanding til den enkelte borger, hvor vi hjælper med udfordringerne i hverdagen. Vores fokus er at skabe trygge rammer. 

Tavshedspligt

Alle vores medarbejdere er naturligvis underlagt tavshedspligt, så borgeren kan tale ærligt og få støtte i trygge omgivelser. 

Mangler I ekstra hænder fra et pædagogisk vikarbureau?

I er meget velkomne til at tage kontakt til os, hvis I mangler vikarer inden for sundhedssektoren. Vi står klar til at hjælpe. 

Om Akut-Hjælp

Et vikarbureau der tænker på alle